- Från dåligt till mycket godkänt!

FAQ

Vad är det ni gör egentligen?

Vi återställer bostäder till beboeligt skick!

Sedan starten 2007 har vi arbetat med sanering/specialsanering, som betyder kemisk sanering, specialsanering och ozonsanering av bostäder där hyresgästen till exempel blivit vräkt eller avlidit i. Med andra ord lägenheter eller bostäder som sedan länge stått ostädade, där det finns t ex nikotin, blod, urin, djuravföring med mera. Med rätt utrustning och rätt erfarenhet är vi definitivt företaget du ska ringa!

 

Proffs på nikotin, virus och odör

Vi har genom åren arbetat fram en metod som garanterar 100%-igt resultat gällande sanering av nikotin, virus och odör. Inga uppdrag är för svåra för oss!

 

När olyckan plötsligt är framme

Vi arbetar mycket med akuta insatser. Många privatpersoner hör av sig akut till oss när dem själva inser att dem behöver hjälp med att lösa sin osanitära bostadssituation, eller tex att dem upptäckt att en anhörig lever i misär, försökt att begå självmord eller avlidit i sin bostad. Vi blir också i dagsläget kontaktade av privata hyresvärdar och större kommersiella fastighetsägare som behöver hjälp med specialsanering. Vi samarbetar även med andra saneringsföretag som inte just erbjuder specialsanering. Kommunala socialförvaltningar kontaktar oss också emellanåt för att få specialhjälp inom just saneringsområdet.

 

Var i Sverige jobbar ni?

Vi täcker hela Skåne-regionen.

 

 

Vad kostar det att anlita er?

Varje fall av sanering och specialsanering är unikt, därför tillämpar vi offerering på alla dessa arbeten.

 

När kan ni komma?

Vi kan ställa upp med några timmars varsel när det gäller akuta fall, som tex liksanering, sanering efter Corona-virus, självmord och blod.

Vid ej aktua fall kan vi oftast köra ut och göra en okulär besiktning (förbesiktning) av objektet inom två dagar. Vi arbetar dygnet runt, året runt, även helger och högtider.

 

RUT-avdrag på sanering?

Nej, tyvärr. Skatteverket godkänner inte RUT-avdrag på saneringstjänster. Skatteverket godkänner endast RUT-avdrag på enklare städuppgifter, som tex traditionell hemstädning eller fönsterputsning.

 

Har ni garanti och ansvarsförsäkring?

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete. Garantitiden kan dock variera beroende på uppdragets karaktär och förutsättningar. Fråga gärna din kontaktperson på Spoilex Sanering vilken garantitid det är som gäller på just ditt uppdrag. Vi är ansvarsförsäkrade hos Gjensidige, både för er och vår trygghet!

 

Vi har tystnadsplikt

Från första kontakt med oss erbjuder vi dig service och tjänster med största möjliga diskretion. Samtliga medarbetare på Spoilex Sanering har skrivit under avtal gällande sekretess på våra samtliga uppdrag, detta är för din, anhörigas, samt bostadsägares trygghet och intigritet.

 

Ring oss direkt på 0735 - 03 55 42 (sms går också bra)