Garantera dig en felfri slutbesiktning med våra exklusiva flyttstädningar!

 

Observera att bokad flyttstädning måste avbokas senast 24h innan avtalad tid.

Annars utgår en avgift om 5500,00kr ink moms. Betalningen för avbokad flyttstädning ska vara oss tillhanda inom två dagar, annars skickas ärendet direkt vidare till Kronofogdemyndigheten.

Privatperson:

Våra priser är från 40 kr/m2 (ink. moms och RUT-avdrag).

Kontakta oss för exakt kostnad av er flyttstädning.

För saneringar av svårt nedsmutsade fastigheter - kontakta oss för offert. 

 

Spoilex städ's flyttstädning är en omfattande rengöring av bostaden och utförs utifrån de rekommendationer Mäklarsamfundet har för flyttstädning.

 

Företag:

Våra priser är från 58 kr/m2 (exklusive moms). För saneringar av svårt nedsmutsade fastigheter - kontakta oss för offert. 

Punktexempel på vad som utförs på en flyttstädning: Badrum rengörs grundligt och kalkas av, golvbrunnar rengörs, lister i rum torkas av, likaså strömbrytare och eluttag rengörs, bakom element, ev spindelnät på väggar tas bort, köksluckor inne och utanpå rengörs, inne i ugn – bakom spis och runt om spisen, kylskåp totalsaneras med speciella antibakteriella medel, tvättmaskin och torktumlare rengörs inne och utanpå, dörrar och dörrlister, alla fönster putsas på alla sidor, likaså tas alla karmar och bågar till fönster, ventilationskåpor (ej inuti ventilationstrummor motsvarande). 

Det säljaren själv behöver göra är att stänga av kyl och frys så det är avfrostat när städgruppen anländer – samt dra fram kyl och frys.

Krävs det parkeringsavgift för att hålla utanför fastigheten, debiteras du alltid detta på din faktura.

 

 


(Lämna tom)