Saneringstjänster med jour dygnet runt

Vi städar det INGEN annan vill städa!

Journummer: 0735 - 03 55 42

(samma nummer används också vid EJ akuta fall, kostar inget att ringa)

 

 

Våra saneringstekniker kan hjälpa er med följande:

- Jour vid akuta skador, dygnet runt: 0735 - 03 55 42 (samma nummer används vid EJ akuta fall, kostar inget att ringa)

- Totalentreprenad vid liksanering eller efter brandskada

- Brottsplatssanering

- Bortforsling av döda djur

- Blodsanering (oavsett smitta eller mängd blod)

- Misärsanering (samlare)

- Liksanering

- Nikotinsanering

- Fekalsanering (avföring)

- Klottersanering

- Enklare avfuktning (upp till 50m2)

- Brandsanering efter brand, rök och sot

- Skadedjurssanering

- Fuktmätning i samband med eventuell skada från urin, blod och kroppsvätskor

- Sanering av lösöre efter tex brand eller likdoft

- Tömning av dödsbo/kasta grovavfall

- Rivning av skadad egendom som till följd av tobaksrök, brand eller dödsfall

- Ozonsanering, total eliminering av ALL dålig odör!

- Ommålning med oljebaserad spärrfärg (kapslar in dålig odör)

- Golvbyte som till följd av tobaksrök, brand eller dödsfall

- Urinsanering

- Ångtvätt

- Ägg kastade på fasad och fönster

- Sanering av missfärgade silikonfogar

- Svartmögelsanering

- Odörsanering (dålig lukt, se ozonsanering)

- Sanering efter djururin, djurfekaler och djurpäls

Finns inte det du behöver hjälp med med på listan? Kontakta oss på: 0735-035542, så kan vi säkert hjälpa dig! Observera att vi sanerar EJ vägglöss eller asbest. Resterande skadedjur sanerar vi!

 

Vad gör Spoilex Sanering?

Vi återställer bostaden till beboeligt skick! Från första kontakten med oss, sköter vi all kontakt med underleverantörer som Anticimex (i händelse av tex vägglöss, resterande skadedjur sanerar vi), målare, golvläggare, snickare, vvs, elektriker etc, och du som kund behöver bara ha kontakt med din kontaktperson på Spoilex Sanering. Vi har även egna ozongeneratorer som tar bort ALL dålig lukt! Läs mer här om ozonsanering.

Sedan starten 2009 har vi arbetat med specialsanering, som betyder kemisk sanering, specialsanering och ozonsanering av bostäder där hyresgästen till exempel blivit vräkt eller avlidit i. Med andra ord lägenheter eller bostäder som sedan länge stått ostädade, där det finns t ex nikotin, blod, urin, djuravföring med mera. Med rätt utrustning och rätt erfarenhet är vi definitivt företaget du ska ringa!

 

Proffs på nikotin

Vi har genom åren arbetat fram en metod som garanterar 100%-igt resultat gällande sanering av nikotin. Inga uppdrag är för svåra för oss - du kan köpa en bostad som varit inrökt i 50 år; när vi är färdiga kan man aldrig ana att det någonsin tänts en cigarett i bostaden.

 

När olyckan plötsligt är framme

Spoilex Sanering gör akuta insatser. Många privatpersoner hör av sig akut till oss när dem själva inser att dem behöver hjälp med att lösa sin osanitära bostadssituation, eller tex att dem upptäckt att en anhörig lever i misär eller avlidit i sin bostad. Vi blir också i dagsläget kontaktade av privata hyresvärdar och större kommersiella fastighetsägare som behöver hjälp med specialsanering. Vi samarbetar även med andra saneringsföretag som inte just erbjuder specialsanering. Kommunala socialförvaltningar kontaktar oss också emellanåt för att få specialhjälp inom just saneringsområdet.

 

Var i Sverige jobbar ni?

Många kan tycka det är svårt att hitta ett bra och pålitligt specialsaneringsbolag, därför har vi valt att åta oss uppdrag inom specialsanering i hela SverigeSaneringsteknikerna utgår från Lund i Skåne.

 

Vad kostar det att anlita er?

Varje fall av specialsanering är unikt, därför tillämpar vi offerering på alla dessa arbeten.

 

När kan ni komma?

Vi kan ställa upp med några timmars varsel när det gäller akuta fall, som tex liksanering, självmord och blod, brand och skadedjur etc.

Vid ej aktua fall kan vi oftast köra ut och göra en okulär besiktning (förbesiktning) av objektet inom två dagar. Vi arbetar dygnet runt, året runt, även helger och högtider.

 

RUT-avdrag på sanering?

Nej, tyvärr. Skatteverket godkänner inte RUT-avdrag på saneringstjänster. Skatteverket godkänner endast RUT-avdrag på enklare städuppgifter, som tex traditionell hemstädning eller fönsterputsning.

 

Har ni garanti och ansvarsförsäkring?

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete. Garantitiden kan dock variera beroende på uppdragets karaktär och förutsättningar. Fråga gärna din kontaktperson på Spoilex Sanering vilken garantitid det är som gäller på just ditt uppdrag. Sedan 2009 är vi ansvarsförsäkrade hos Vardia Företagsförsäkring, både för er och vår trygghet!

 

Vi har tystnadsplikt

Från första kontakt med oss erbjuder vi dig service och tjänster med största möjliga diskretion. Samtliga medarbetare på Spoilex Sanering har skrivit under avtal gällande sekretess på våra samtliga uppdrag, detta är för din, anhörigas, samt bostadsägares trygghet och intigritet.

 

Kontakta oss via mail och vi svarar dig garanterat inom 8 timmar, eller ring oss direkt på 0735-035542. (sms går också bra)


(Lämna tom)

 

Vi har en ny hemsida!

 https://spoilexsanering.se/

Växel: 010-206 90 66

Jour: 0735-035542

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)